Smart skatterådgivning i Stockholm, Västerås och Eskilstuna

Rätt skatt ger rätt förutsättningar.

 

Skatteregler är ett snårigt ämne som ofta hindrar bra företagsidéer att nå sitt fulla potential. Rätt skatterådgivning är ofta det som får företag att lyfta. Våra experter har lång erfarenhet och specialkompetens inom skatterådgivning. Du som företagsägare vill såklart nå dina mål men det är minst lika viktigt att sitta tryggt i båten hela vägen dit. Att anlita JL Ekonomi för skatterådgivning gör att du kan känna dig trygg och ta rätt beslut för ditt företag.

Kontakta oss redan idag för att få en gratis konsultation om dina behov av skatterådgivning.

Gör stor skillnad.

Att ha en partner som är expert på skatt är guld värt. Det finns många delar gällande skatt som kan göra skillnad för ditt företag. Att ha bra skatterådgivning handlar om att få ledning på många olika frågor. Här är några av dem som vi ofta hjälper våra kunder med när vi ger skatterådgivning.

 • Företagsbeskattning
 • Skatt för ägaren
 • Moms
 • Fastighetsbeskattning
 • Ägarskifte
 • Paketering av tillgångar
 • Delägare i fåmansföretag
 • Holdingbolag
Det känns tryggt

Jag har alltid varit osäker på skatt. Vad som gäller vid olika situationer är en djungel och gör man fel kan konsekvenserna bli förödande. Tillslut kontaktade jag JL Ekonomi om skatterådgivning. Och, det var tur det för vi tänkte helt galet. Kunde gått åt skogen rejält. Nu känns det tryggt att ha dem i ryggen. Att vi även fick ett bättre resultat gör inte saken sämre.

/Tommy Schiller VD/Ägare Öbergs

Kontakta oss för kostnadsfri offert! Ring oss på: 0101-290 290Maila oss på: hej@jlekonomi.se

Om du hellre vill bli kontaktad av oss, fyll i formuläret nedan.  Du når målet tillsammans med oss

  Prata med oss om dina mål, var du ser dig själv och företaget om några år.

  Vi diskuterar gärna dina drömmar och ger dig verktyg att sjösätta dem. Att sedan se dina planer omvanldas i praktisk handling är lika mycket ett mål för oss som för dig.
  Tillsammans ser vi till att dina drömmar blir till verklighet.

  Goda råd betalar sig alltid.

  Vi är experter på siffror, går igång på resultat. Däremot vet vi när det är dags att kalla in extern kompetens för andra insikter och planering

  Det kan vara försäkringsfolk. Banker. Advokater m.m.
  Vi har ett brett nätverk av specialister inom alla affärsområden. Det tjänar våra kunder på.

  En av oss

  Huvudsaken är att du vill ha oss omkring dig åtta timmar om dygnet. Plus en och annan after work och firmafest. Du får hjälpsamma kontorsvänner och nyfikna kunder på köpet. Vill du specialisera dig inom ett särskilt område? Ring. Kom hit. Visa oss vem du är.