Redovisning och bokföring

Vi hjälper företagare att växa och utvecklas. Genom kvalificerad, effektiv och smart redovisning ger vi er ett bra underlag inför de beslut ni som företagare står för varje dag.

Vi täcker alla era behov

Ge dig och ditt företag chansen att växa och utvecklas genom att frigöra tid och resurser till er kärnverksamhet. Vi skräddarsyr er redovisning efter hur just era behov ser ut, oavsett om Ni behöver hjälp med Er redovisning varje dag, vecka, månad eller kvartal så finns vi alltid där för Er som kund, året runt, även under semestertider. Vi kan erbjuda våra tjänster inom redovisning helt digitalt eller på plats hos Er, men även på det traditionella sättet med papper om man föredrar det. Din redovisning finns hela tiden tillgänglig i JL Portalen. Där presenteras den i snygga och visuella rapporter som är enkla att förstå även för någon som inte jobbar med redovisning. Kontakta oss idag så hittar vi tillsammans redovisningslösningen som är bäst anpassad för ert företag, vi berättar dessutom i förväg vad just ditt redovisningspaket kommer att kosta.
Fråga på! 0101-290 290 info@jlekonomi.se
Hör av dig om du har frågor om hur det är att vara en av oss.
En av oss
Huvudsaken är att du vill ha oss omkring dig åtta timmar om dygnet. Plus en och annan after work och firmafest. Du får hjälpsamma kontorsvänner och nyfikna kunder på köpet. Vill du specialisera dig inom ett särskilt område? Ring. Kom hit. Visa oss vem du är.