Smart lönehantering i Stockholm, Västerås och Eskilstuna.

Låt våra experter sköta dina löner så får du tid med annat.

Allt fler företag väljer att outsourca sin lönehantering. En administrativ kostnad som stjäl tid och fokus från det du egentligen brinner för. Vi är experter på lönehantering och erbjuder helhetslösningar som du kan känna dig trygg med. I vår flexibla moderna löneservice ingår allt som har med lönehantering att göra. Vi skräddarsyr vad som passar ditt företag och sätter fast pris per lönespecifikation från 195 kr/st.

Kontakta oss redan idag för att få en gratis konsultation om din lönehantering.

Smart, säkert och smidigt.

Med digital tidsrapportering blir din lönehantering mycket enklare. Du får mer kontroll och bättre översikt innan det är för sent.

Är din lönehantering GDPR-säker? Det är mycket viktigt och något som ingår när vi tar hand om dina löner.

Våra lönekonsulter är experter på lönehantering. Vi skräddarsyr en lösning som passar er bäst.

Äntligen kan vi fokusera

Det kändes lite läskigt men när vi tog steget att outsourca vår lönehantering har vi utvecklat vårt företag. Idag märker vi hur otroligt mycket och energi vi la på vår lönehantering helt i onödan. Genom att lägga ut lönehanteringen till JL Ekonomi är vi mer effektiva och kan lägga mer fokus på vår business och det vi faktiskt brinner för.

/Tommy Schiller VD/Ägare Öbergs

Kontakta oss för kostnadsfri offert! Ring oss på: 0101-290 290Maila oss på: hej@jlekonomi.se

Om du hellre vill bli kontaktad av oss, fyll i formuläret nedan.  Du når målet tillsammans med oss

  Prata med oss om dina mål, var du ser dig själv och företaget om några år.

  Vi diskuterar gärna dina drömmar och ger dig verktyg att sjösätta dem. Att sedan se dina planera omvandlas i praktisk handling är lika mycket ett mål för oss som för dig. Tillsammans ser vi till att dina drömmar blir till verklighet.

  Goda råd betalar sig alltid.

  Vi är experter på siffror och går igång på resultat. Däremot vet vi när det är dags att kalla in extern kompetens för andra insikter och planering.

  Det kan vara försäkringsfolk. Banker. Advokater m.m.
  Vi har ett brett nätverk av specialister inom alla affärsområden. Det tjänar våra kunder på.

  En av oss

  Huvudsaken är att du vill ha oss omkring dig åtta timmar om dygnet. Plus en och annan after work och firmafest. Du får hjälpsamma kontorsvänner och nyfikna kunder på köpet. Vill du specialisera dig inom ett särskilt område? Ring. Kom hit. Visa oss vem du är.