Smart bokföring i Stockholm och Västerås

Vi tar dig hela vägen

Företagare får hjälp att växa och utvecklas tack vare oss. Kvalificerad, effektiv och smart bokföring ger företagare ett bra underlag inför de beslut som väntar – varje dag.

Kontakta oss redan idag för att få en gratis genomgång av din ekonomi. Våra kontor finns i Stockholm, Västerås och Eskilstuna.

Och täcker alla dina behov.

Ge ditt företag en chans att växa och utvecklas. Få loss tid och resurser till kärnverksamheten. Vi gör steget enkelt genom smart bokföring som passar just ditt företag.

Vi erbjuder samtliga tjänster som rör ekonomisk administration. Allt från löpande bokföring till skatterådgivning och allt däremellan. bokföringen finns alltid att nå i JL-Online som presenteras i snygga visuella rapporter och är enkla att förstå.

Kontakta oss för kostnadsfri offert! Ring oss på: 0101-290 290Maila oss på: hej@jlekonomi.se

Om du hellre vill bli kontaktad av oss, fyll i formuläret nedan.  Du når målet tillsammans med oss

  Prata med oss om dina mål, var du ser dig själv och företaget om några år.

  Vi diskuterar gärna dina drömmar och ger dig verktyg att sjösätta dem. Att sedan se dina planera omvandlas i praktisk handling är lika mycket ett mål för oss som för dig. Tillsammans ser vi till att dina drömmar blir till verklighet.

  Goda råd betalar sig alltid.

  Vi är experter på siffror och går igång på resultat. Däremot vet vi när det är dags att kalla in extern kompetens för andra insikter och planering.

  Det kan vara försäkringsfolk. Banker. Advokater m.m.
  Vi har ett brett nätverk av specialister inom alla affärsområden. Det tjänar våra kunder på.

  En av oss

  Huvudsaken är att du vill ha oss omkring dig åtta timmar om dygnet. Plus en och annan after work och firmafest. Du får hjälpsamma kontorsvänner och nyfikna kunder på köpet. Vill du specialisera dig inom ett särskilt område? Ring. Kom hit. Visa oss vem du är.