Smart affärsrådgivning i Stockholm, Västerås och Eskilstuna.

Hur når du dina mål?

 

Ett företag står ofta inför stora utmaningar. Vilken väg ska vi gå? Ska vi gasa eller bromsa? Behöver vi förnya oss? Våra experter inom affärsrådgivning har lång erfarenhet att leda företag rätt. Vi ser affärsrådgivning som ett verktyg för dig att känna trygghet och ge rätt förutsättningar. Samtidigt är det lika viktigt att hitta hot och faror innan det är för sent. Affärsrådgivning handlar kort och gott om att skapa möjligheter att kunna ta rätt beslut i rätt tid.

 

Kontakta oss redan idag för att få en gratis konsultation om dina behov av affärsrådgivning.

Gasa eller bromsa?

Att ta rätt beslut i rätt tid är ibland svårt. Med rätt affärsrådgivning når du dina mål, upptäcker svagheter och lägger rätt strategier. Av erfarenhet vet vi att affärsrådgivning får bäst resultat när vi kan jobba långsiktigt. Ett förändringsarbete tar tid och är oerhört energikrävande. Resultatet är belöningen. Några exempel på vad vi hjälper våra kunder med:

 • Bolagsstrategier – Exit/uppköp
 • Rådgivning för tillväxtföretag
 • Ägar- och bolagsrådgivning
 • Företagsledning och styrelsearbete
 • Affärsplanering
 • Aktieägaravtal
 • Ekonomisk planering
 • Nyckeltals- och konkurrentanalyser
Vilken skillnad

Vi stod inför en stor utmaning i vår organisation. Var det rätt läge att satsa eller skulle vi vänta? En bekant berättade att JL Ekonomi hade hjälp honom med affärsrådgivning med ett mycket positivt resultat. Jag testade och efter några samtal så var vi överens att vi skulle satsa. Nu har vi dubblerat omsättningen och står inför nästa utmaning. Gissa vilka jag kommer be om råd denna gång?

/Tommy Schiller VD/Ägare Öbergs

Kontakta oss för kostnadsfri offert! Ring oss på: 0101-290 290Maila oss på: hej@jlekonomi.se

Om du hellre vill bli kontaktad av oss, fyll i formuläret nedan.



  Du når målet tillsammans med oss

  Prata med oss om dina mål, var du ser dig själv och företaget om några år.

  Vi diskuterar gärna dina drömmar och ger dig verktyg att sjösätta dem. Att sedan se dina planer omvanldas i praktisk handling är lika mycket ett mål för oss som för dig.
  Tillsammans ser vi till att dina drömmar blir till verklighet.

  Goda råd betalar sig alltid.

  Vi är experter på siffror, går igång på resultat. Däremot vet vi när det är dags att kalla in extern kompetens för andra insikter och planering

  Det kan vara försäkringsfolk. Banker. Advokater m.m.
  Vi har ett brett nätverk av specialister inom alla affärsområden. Det tjänar våra kunder på.

  En av oss

  Huvudsaken är att du vill ha oss omkring dig åtta timmar om dygnet. Plus en och annan after work och firmafest. Du får hjälpsamma kontorsvänner och nyfikna kunder på köpet. Vill du specialisera dig inom ett särskilt område? Ring. Kom hit. Visa oss vem du är.