Fullservicebyrå.

Vi vill göra ditt liv enklare. Du ska känna dig trygg att kunna fokusera på det du brinner för och driver din verksamhet framåt. Därför erbjuder vi alla tänkbara typer av tjänster kring din ekonomi. Hos oss skräddarsyr du tillsammans med våra experter den lösning som är bäst anpassad för din verksamhet. Kontakta oss redan idag för att få en gratis genomgång av din ekonomi.

Kontakta oss för offert

Förenkla din administration.

JL-online ger dig möjlighet att på ett enkelt sätt sköta och kontrollera dina administrativa ärenden:

  • Hantera dina kvitton
  • Fakturera dina kunder
  • Attestera dina räkningar
  • Analysera din ekonomi
Du når målet tillsammans med oss

Prata med oss om dina mål, var du ser dig själv och företaget om några år.

Vi diskuterar gärna dina drömmar och ger dig verktyg att sjösätta dem. Att sedan se dina planer omvandlas i praktisk handling är lika mycket ett mål för oss som för dig. Tillsammans ser vi till att dina drömmar blir till verklighet.

Goda råd betalar sig alltid.

Vi är experter på siffror och går igång på resultat. Däremot vet vi när det är dags att kalla in extern kompetens för andra insikter eller planering.

Det kan vara försäkringsfolk. Banker. Advokater m.m. Vi har ett brett nätverk av specialister inom alla affärsområden. Det tjänar våra kunder på.

Kontakta oss för kostnadsfri offert! Ring oss på: 0101-290 290 Maila oss på: hej@jlekonomi.se

Om du hellre vill bli kontaktad av oss, fyll i formuläret nedan.    En av oss

    Huvudsaken är att du vill ha oss omkring dig åtta timmar om dygnet. Plus en och annan after work och firmafest. Du får hjälpsamma kontorsvänner och nyfikna kunder på köpet. Vill du specialisera dig inom ett särskilt område? Ring. Kom hit. Visa oss vem du är.