Våra Jobb

Redovisning och bokföring

Vi hjälper företagare att växa och utvecklas. Genom kvalificerad, effektiv och smart redovisning
ger vi er ett bra underlag inför de beslut ni som företagare står för varje dag.

Vi täcker alla era behov

Ge dig och ditt företag chansen att växa och utvecklas genom att frigöra tid och resurser till er kärnverksamhet.

Vi skräddarsyr er redovisning efter hur just era behov ser ut, oavsett om Ni behöver hjälp med Er redovisning varje dag, vecka, månad eller kvartal så finns vi alltid där för Er som kund, året runt, även under semestertider. Vi kan erbjuda våra tjänster inom redovisning helt digitalt eller på plats hos Er, men även på det traditionella sättet med papper om man föredrar det.

Din redovisning finns hela tiden tillgänglig i JL Portalen. Där presenteras den i snygga och visuella rapporter som är enkla att förstå även för någon som inte jobbar med redovisning.

Kontakta oss idag så hittar vi tillsammans redovisningslösningen som är bäst anpassad för ert företag, vi berättar dessutom i förväg vad just ditt redovisningspaket kommer att kosta.

Du får mer än bara siffror

 – Personligt bollplank, vi är bara ett telefonsamtal bort
– En proaktiv ekonom som tipsar och ger råd
– Engagemang. Vi brinner för att hjälpa er
– JL Portalen, digitaliserar ditt företag


Kontakta oss

Vi är en redovisningsbyrå med kontor i Stockholm, Västerås och Eskilstuna, men kan självklart utföra uppdrag på andra orter också. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ringer vi dig så fort vi kan.

* Informationen i formuläret används enbart i syfte att skapa kontakt och kommer inte föras vidare till nyhetsbrev eller annan annonsering.

starta_bolag

Starta bolag

Vi hjälper dig att komma igång.

Är du redo att starta AB? Vi hjälper dig med nystart eller ombildning. Vi guidar dig rätt redan från start.

starta_bolag

Lönehantering

Modern lönehantering som sparar tid.

Våra lönetjänster är moderna och effektiva. Få tillgång till det stora bolagets hantering utan de extra kostnaderna.

starta_bolag

Bokslut

Kompletta bokslut och årsredovisningar.

Vi levererar kompletta bokslut och årsredovisningar med full dokumentation. Med ett i förväg bestämt fast pris så vet du exakt vad bokslutet och årsredovisningen kommer att kosta dig.

starta_bolag

Rådgivning

Vi hjälper er att komma vidare.

Oavsett om du vill starta nytt eller utveckla din befintliga rörelse, har vi den kunskap som får dig att växa.

starta_bolag

Skatt & deklaration

Vi sköter alla era åtaganden med Skatteverket.

Vi ser över hela företagets skattesituation. Släpp alla tankar kring hur, var och när din skatt ska betalas.

starta_bolag

Bolagsärenden

Snabb och säker ärendehantering.

Med oss slipper du allt det krångliga och byråkratiska pappersarbetet. Vi ger dig snabb och effektiv handläggning oavsett ärende.

Sagt av våra kunder

 • JL Ekonomi AB är ett modernt bolag som tänker på vår koncern i alla led och även på mig som privatperson bakom företaget, ser helheten. Vi har varit kunder sedan 2005 och byggt vårt varumärke tillsammans genom en stark organisation där den ekonomiska organisationen och kvalitén varit professionell i alla led. Tillsammans med JL Ekonomi:s ekonomer känner vi den trygghet man ska göra när man outsourcar ekonomin. Varma rekommendationer ges.

  Tommy Schiller Ägare / Öbergs
 • Vi har varit kunder sedan 2003 och växt under dessa 12 år genom bra vägledning ekonomiskt och hög kvalité på rapportering och analyser. JL Ekonomi sköter idag alla delar av de administrativa och ekonomiska arbetsuppgifterna samt att kundansvarig för uppdraget sköter kalkyler och information till styrelse och beslutsfattare. Vi ser tillbaka historiskt hur viktigt det är att ha en bra ekonom i sitt bolag och genom att arbeta med JL Ekonomi får vi en hög kvalité i alla led, från bokföring till rådgivning.

  Mikael Ericson Ägare / Sörby Järn & Metall AB
 • JL ekonomi har effektiviserat våra rutiner och arbetssätt i bokföringen till det bättre. Detta har halverat den tid och kostnad vi lade på redovisning hos vår förra bokföringsbyrå.

  Christer Wåhlander Visuera Integration AB
 • JL ekonomi hjälper oss med redovisningen en gång i veckan på plats hos oss samt årsredovisning och deklaration en gång om året. Vi kan lägga vår tid på arbetet mot våra kunder. Vi är trygga med att anlita JL Ekonomi som bokföringsbyrå, då vet vi att allt blir korrekt.

  Lars Johansson Västerås Skylt & Gravyr

Missa inga nyheter!

Få senaste nytt om skatt och ekonomi med vårt nyhetsbrev. Anmäl dig redan idag.