Redovisningsbyrå Stockholm

Vi sköter din redovisning i Stockholm

Vi på JL Ekonomi kan hjälpa dig med din redovisning i Stockholm med omnejd. Dessutom kan vi även vara behjälpliga med skatterådgivning, lönehantering och affärsrådgivning utöver detta. Om du letar efter en auktoriserad redovisningsbyrå där du kan känna dig trygg bör du vända dig till oss. Du får ett fast pris för våra löpande tjänster och vi förenklar din administration avsevärt vilket ger dig tid över till annat.

• Finns både digitalt och personligt
• Skapar utrymme att fokusera på kärnverksamheten
• Du får tillgång till vår expertkunskap
• Vi håller oss uppdaterade inom redovisning
• Du får ett kunnigt bollplank
• Fullservicebyrå

Kontakta oss redan idag för att få en gratis genomgång av din ekonomi.

Stockholm

Holländargatan 10
111 36 Stockholm

Karta och vägbeskrivning

Telefon: 08-533 314 20

E-post: stockholm@jlekonomi.se

Våra tjänster

Vi riktar oss till alla typer av företag och det är du som kund som bestämmer upplägg. Från början var vi ett mindre familjeägt företag som enbart arbetade med redovisning, men nu har vi vuxit oss större och är en fullservicebyrå som kan assistera med allt inom ekonomi. Kvalificerad redovisning hjälper er att få ett bra underlag till beslut gällande företaget och du kan alltid nå redovisningen digitalt via JL-online.

Vi kan även hjälpa dig med din lönehantering och tar då hand om allting från utbetalningar till familjeledighet och semestrar. Vi är också experter på skatterådgivning, då skatt är ett viktigt ämne inom företagande. Med vår hjälp kan du lyfta ditt företag och samtidigt känna dig trygg att skatterna hanteras rätt. Utöver det kan du anlita oss för affärsrådgivning, då hjälper vi ditt företag på rätt väg.

Tid över till annat

Genom att använda våra tjänster får du tid över till att utveckla ditt företag. Skatt, löner och redovisning tar mycket tid, speciellt om du inte är van. Vi är experter och kan skräddarsy en lösning som passar just ditt företag. Du väljer om vi ska ta över delar av eller hela din ekonomiska administration. Hos oss får du en tjänst som är både auktoriserad och digital så du kan känna dig trygg.

Vi lyssnar på dina drömmar och tankar om företaget samt arbetar med att skapa en lösning som passar dig. Om du behöver hjälp med att kalla in extern kompetens kan vi ta hjälp av vårt stora nätverk av specialister inom alla tänkbara affärsområden. Du får helt enkelt en fullservicebyrå som gör ditt företagande enklare. Vi erbjuder våra redovisningstjänster i Stockholm med omnejd, men även i resten av landet.

Kostnadsfri offert

Om du är i behov av en redovisningsbyrå i Stockholm kan du kontakta oss via mejl eller telefon för en kostnadsfri offert. Vi använder oss av fasta priser för alla våra löpande tjänster. Vid kontakt skräddarsyr vi den lösning som passar dig och ditt företag bäst. Oavsett om du vill ha hjälp med bokföring, redovisning, lönehantering eller annan typ av ekonomisk rådgivning kan du få hjälp här hos oss.

Kontakta oss för kostnadsfri offert!
Ring oss på: 0101-290 290 Maila oss på: hej@jlekonomi.se

Om du hellre vill bli kontaktad av oss, fyll i formuläret nedan.    En av oss

    Huvudsaken är att du vill ha oss omkring dig åtta timmar om dygnet. Plus en och annan after work och firmafest. Du får hjälpsamma kontorsvänner och nyfikna kunder på köpet. Vill du specialisera dig inom ett särskilt område? Ring. Kom hit. Visa oss vem du är.