Digitalt och personligt sedan 2001.

JL Ekonomi grundades år 2001 i Västerås. Det lilla familjeägda företaget satt i utkanten av staden och hjälpte ett fåtal företagare med redovisning. Men snart började något hända, det lilla företaget växer och kan anställa år efter år. Goda resultat och bra arbete knyter till sig fler uppdrag. Idag jobbar vi med mycket mer än bara redovisning och har breddat vår portfölj till allt från skatterådgivning och affärsrådgivning till lönehantering. Helt enkelt fullservice inom ekonomiskt rådgivning och administration. Vi växer stadigt och det gör även våra kunder.

Vårt motto är att hjälpa våra kunder i sin vardag. Genom att förenkla företagarens administrativa börda skapar vi mer tid över till annat. Du finner våra kontor i centrala Västerås, Stockholm och Eskilstuna.

Auktoriserad redovisningsbyrå

Att vara auktoriserad innebär att vi följer branschens riktlinjer och lever upp till kraven. Då kan du känna dig trygg och fokusera på dina affärer.

Väx med oss.

Er framgång är vår framgång, därför är vårt absoluta fokus att fortsätta hjälpa våra kunder att växa och utvecklas. Vår vision är att skapa värde i alla led, för våra kunder, leverantörer och medarbetare.

Therese Rosén & Robert Lindholm

Våra kunder berättar.

”Medarbetarna smälter in i gänget”

– Jag tycker att kompetensen och servicen är efter våra krav och behov samt att även JLs medarbetare smälter in i Öbergs gänget på ett bra sätt.

/Tommy Schiller VD/Ägare

”Äntligen har vi tid att fokusera”

Vi valde att JL skulle ta över alla vår ekonomiska ärenden för att frigöra tid till det vi brinner för. Äntligen har vi tid att fokusera på vår kärnverksamhet och samtidigt känna lugn att vi har full kontroll över ekonomin.

/Jonas Blomqvist VD, Genera Networks

Kontakta oss för kostnadsfri offert! Ring oss på: 0101-290 290Maila oss på: hej@jlekonomi.se

Om du hellre vill bli kontaktad av oss, fyll i formuläret nedan.    En av oss

    Huvudsaken är att du vill ha oss omkring dig åtta timmar om dygnet. Plus en och annan after work och firmafest. Du får hjälpsamma kontorsvänner och nyfikna kunder på köpet. Vill du specialisera dig inom ett särskilt område? Ring. Kom hit. Visa oss vem du är.