Vi utvecklar er ekonomiska organisation för maximal lönsamhet.
Vi ger er möjligheterna att växa.

Med engagemang, auktorisation och erfarenhet hjälper vi företag med redovisning, affärsutveckling och rådgivning till fasta priser. Vi är en stöttepelare och partner som får företag att utvecklas. Vår vision är att JL Ekonomi ska bli ett ledande företag för moderna ekonomitjänster.

J för Jireteg och L för Lindholm – två entusiastiska ägare som tillsammans med sina engagerade medarbetarna brinner för att hjälpa företag att växa och utvecklas, sedan 2001.

JL Ekonomi grundades år 2001 i Västerås. Det lilla familjeägda företaget satt i utkanten av staden och hjälpte ett fåtal entreprenörer med redovisning. Men snart började något hända i det lilla företaget, det växer och kan anställa år efter år. Goda resultat och bra arbete knyter till sig fler kunder. I och med att vi får fler spännande kunder blir vi bättre och mer framgångsrika.

Idag är vi fjorton passionerade medarbetare. Vi har kontor i centrala Stockholm och Västerås. Vårt mål för framtiden är att fortsätta växa och ta marknadsandelar dels där vi redan är etablerade, men även i nya städer.

Er framgång är vår framgång, därför är vårt absoluta fokus att fortsätta hjälpa våra kunder att växa och utvecklas. Vår vision är att JL Ekonomi ska bli ett ledande företag för moderna ekonomitjänster.

Det här är JL ekonomi:

  • Auktoriserade redovisningskonsulter
  • Trygghet och kvalitet till fasta priser
  • Personligt, passionerat och proaktivt
  • Skräddarsydda lösningar anpassade efter just ditt behov
  • Brett utbud av tjänster, allt inom ekonomi och affärsutveckling