Vi.

Många bokslut har kommit och gått sedan 2001. Tänk alla frågor vi svarat på. Alla svar. Alla kontakter under alla dagar. Väl spenderad tid.

Vi började i Västerås. Där finns ett av våra kontor kvar. De andra ligger strax bredvid: Eskilstuna och Stockholm. Vi växer och utvecklas – precis som våra kunder. Vi gav dem goda resultat. De gav oss detsamma. Och även möjligheten att starta fler kontor, här och där.

Vi skrev just att vi växer. Det stämmer. Gott om nya ansikten och nya namn på kontoret. Här är alla lika fast på olika sätt: nyfikna och sköna.

Auktoriserad byrå = avkoppling

Att vara auktoriserad innebär att vi följer branschens riktlinjer och lever upp till kraven. Då kan du ta det lugnt under tiden.

Nog om oss.

Folk (mest släktingar och blivande kunder) frågar vilka företag vi jobbar med. Nu svarar vi en gång för alla:

JL Ekonomi finns för dig som vill få mer tid till familjen. Ett par år eller så.

JL Ekonomi finns till för dig som vill komma förberedd till ledningsmötet. I shorts.

JL Ekonomi finns nära för dig som ser ditt företag blomstra. Via Facetime. Från Italien.

Vi ser till att företagare kan drömma vidare. Om att växa, anställa eller sälja. Våra kunder är entreprenörer i olika åldrar, kön och årgångar. Men alla fantiserar de om vad företaget kan bli. Framöver. I stort och smått.

Vi hjälper dig med moms, skatt, skicka in, hämta ut. Betala dina räkningar. Sammanställa. Ett hantverk, visserligen. Men allt som bara måste göras.

Fortsätt drömma. Medan du jobbar mot ditt mål ser vi till att momsen kommer in, att lönerna går ut. Att allt bara funkar. I tid.

Kontakta oss för kostnadsfri offert på! 0101-290 290

Eller skicka dina uppgifter så kontaktar vi dig.


En av oss

Huvudsaken är att du vill ha oss omkring dig åtta timmar om dygnet. Plus en och annan after work och firmafest. Du får hjälpsamma kontorsvänner och nyfikna kunder på köpet. Vill du specialisera dig inom ett särskilt område? Ring. Kom hit. Visa oss vem du är.