Goda råd lönar sig alltid

Vi andas siffror, går igång på resultat. JL Ekonomis styrka är att vi även vet när det är dags att kalla in specialisterna. För djupare insikter eller planering. För brett kunnande och erfarenhet inom många nyttiga områden. Försäkringsfolk. Banker. Advokater. Det är inte alltid vi behöver dem. Men ibland ringer vi. Det tjänar våra kunder på.

Kontakta oss i dag för kostnadsfri rådgivning

Företagare får hjälp att växa och utvecklas tack vare oss. Kvalificerad, effektiv och smarta ekonomitjänster ger företagare ett bra underlag inför de beslut som väntar – varje dag.

  Vi täcker alla era behov.

  Så: ge ditt företag en chans att växa och utvecklas. Få loss tid och resurser till kärnverksamheten. Vi gör steget enkelt att ta: redovisning för ditt företag, oavsett hur ofta och hur mycket du behöver oss. Redovisning varje dag, vecka, år eller kvartal – vi finns där. Året om. (Ja, under semestern också.)

  Vi erbjuder våra tjänster inom redovisning helt digitalt. Vi kan vara på plats hos dig. Eller om du föredrar att skicka papper. Huvudsaken är att redovisningen alltid finns att nå i JL-Portalen. Där ser du redovisningen i snygga, visuella rapporter. De är enkla att fatta, även för folk som inte lever och andas redovisning.

  Hör av dig i dag. Ta kontakt. Vi hittar den bästa redovisningslösningen med dig: anpassad för ditt företag. Dessutom berättar vi vad ditt redovisningspaket kostar. I förväg.

  Kontakta oss i dag för kostnadsfri rådgivning info@jlekonomi.se

  Kontakta oss för kostnadsfri offert på! 0101-290 290

  Eller skicka dina uppgifter så kontaktar vi dig.   En av oss

   Huvudsaken är att du vill ha oss omkring dig åtta timmar om dygnet. Plus en och annan after work och firmafest. Du får hjälpsamma kontorsvänner och nyfikna kunder på köpet. Vill du specialisera dig inom ett särskilt område? Ring. Kom hit. Visa oss vem du är.