Redovisningsbyrå i Eskilstuna

Vi sköter din redovisning i Eskilstuna

Det kan finnas flera anledningar till att välja att anlita hjälp med sin redovisning. Vår redovisningsbyrå erbjuder idag även ett bredare utbud med skatterådgivning, affärsrådgivning och lönehantering under paraplybegreppet ekonomisk rådgivning och administration. Med hjälp av oss kan du som företagare – stora som små – frigöra tid och skapa utrymme att fokusera på din egen kärnverksamhet istället för att lägga onödig energi på ekonomiska frågor. Nedan listas några av våra tjänster:

• Redovisning och bokföring
• Skatterådgivning
• Affärsrådgivning
• Lönehantering

Kontakta oss redan idag för att få en gratis genomgång av din ekonomi.

Eskilstuna

Pressargatan 12
632 29 Eskilstuna

Karta och vägbeskrivning

Telefon: 016-541 26 00

E-post: eskilstuna@jlekonomi.se

Vi tar hand om ditt företags bokföring

Många tycker kanske att det verkar dyrt och krångligt att introducera någon utomstående spelare i sin egen och företagets ekonomi. Men det är många som kan vittna om att det finns flera fördelar med att anlita extern hjälp när det gäller områden som redovisning och bokföring. Vi har koll på de senaste reglerna och du behöver inte fördjupa dig i nya regelverk om du inte önskar det.

Med oss som partner i form av en redovisningsbyrå kan du även få hjälp i form av rådgivning. Det kan vara lätt att köra fast i gamla tankemönster när det gäller frågor som finansiering, målsättning och strategi. Våra redovisningsekonomer är kunniga och erfarna personer som agerar bra bollplank när du behöver ta beslut om nya riktningar. Vi kan hjälpa till med budgetar och beslut kring exempelvis olika bolagsformer och redovisningsmodeller.

Ta hjälp för att fokusera på kärnverksamheten

Det är vanligt idag att vända sig till en redovisningsbyrå för att få experthjälp med ekonomin. Våra nöjda kunder som tidigare har anlitat stöd med redovisning och ekonomiska frågor vittnar om att det har skapat utrymme att fokusera på den egna verksamheten. Att slippa fastna med bokföring skapar utrymme för nytänkande. Det ger även kontroll över ekonomin vilket i sig är lugnande och nödvändigt för att våga satsa.

Kring vår redovisningsbyrå finns ett stort kontaktnät som gärna hugger i och hjälper till eller förmedlar kontakter när det gäller vanligt förekommande frågor kring försäkring, banker eller juridiska frågor. Att driva företag kräver en stor bredd rent kompetensmässigt och när du anlitar rätt experter finns det stora förtjänster att göra jämfört med om du ska bli expert på allt själv, vilket kommer att var ohållbart i längden för den som vill skala upp.

Varför välja oss?

Vi är en redovisningsbyrå som hjälper till där det behövs. Det är viktigt att välja en lyhörd redovisningsbyrå som lämnar utrymme för dig själv att välja vilka delar som det behövs assistans med – och det stämmer på oss. Med många aktörer på marknaden kan det vara svårt att välja rätt. Vi är en auktoriserad byrå som efterlever branschens riktlinjer och möter de högt ställda kraven. Känn dig 100 % trygg!

Kontakta oss för kostnadsfri offert!
Ring oss på: 0101-290 290 Maila oss på: hej@jlekonomi.se

Om du hellre vill bli kontaktad av oss, fyll i formuläret nedan.    En av oss

    Huvudsaken är att du vill ha oss omkring dig åtta timmar om dygnet. Plus en och annan after work och firmafest. Du får hjälpsamma kontorsvänner och nyfikna kunder på köpet. Vill du specialisera dig inom ett särskilt område? Ring. Kom hit. Visa oss vem du är.