VD till JL Ekonomi

JL Ekonomi är en snabbväxande redovisningsbyrå som sedan 2001 varit partner med företag i alla branscher med leverans av redovisning & rådgivning. Vi arbetar både internt och externt utifrån våra ledord personligt, passionerat och proaktivt. Som VD och ledare hos oss är du en viktig förebild som är skicklig på att lyfta och inspirera medarbetare och kunder till toppresultat och nya nivåer.

Som VD kommer du att vara med och bidra till utveckling av vår verksamhet. Tillsammans med dina kollegor kommer ni att fortsätta bygga upp en redovisningsbyrå i toppklass med en modern syn på hur framtidens redovisning ska ske. En stor del av arbetet handlar om att utveckla kunder, kollegor och digitala processer. Ditt huvuduppdrag är därmed att leda och utveckla bolaget mot framtiden där du har en grupp på 15 kompetenta och engagerade medarbetare till din hjälp på våra kontor i Västerås, Stockholm samt Eskilstuna. Du arbetar såväl med strategiska frågor som med operativa frågor, skapar en god laganda bland medarbetare samt möter kunder, leverantörer och övriga intressenter. Du rapporterar till styrelsen som består av två ägare samt externa styrelseledamöter.

För att lyckas i denna tjänst har du idag någon form av ledande befattning. Du är auktoriserad redovisningskonsult och har god affärsförståelse och både talar och skriver svenska och engelska flytande. Du är som person öppen, social och lätt att samarbeta med. Ditt ledarskap präglas av ett delegerande synsätt där du är den som skapar förutsättningar för dina medarbetare och har en god förmåga att bygga och bibehålla goda relationer.

Om du känner att detta stämmer in på dig ser vi fram emot att få höra mera ifrån dig! Välkommen med din ansökan genom att sända ditt ansökningsbrev samt cv till apply@grimaldiab.se, märk din ansökan med ”JL Ekonomi”, vi vill ha din ansökan senast den 21 maj 2017. Frågor kan vändas till Märta Grimaldi på 073-684 41 15.