JL Ekonomi presenterar ny styrelse

Som ett led i vår utveckling utökar vi nu vår styrelse med en ny styrelseordförande samt styrelseledamot. Tillsammans med ägarna kommer den nya styrelsen hjälpa JL Ekonomi att fortsätta växa tillsammans med våra medarbetare och kunder.

Jan Andersson, styrelseordförande är 63 år och bor i Strömsholm. Har erfarenhet av ledarskap från organisationer inom Näringslivet, Idrotten och Kommuner. Är aktiv i bolagsstyrelser såväl som i ideella  organisationer. Jans fokusområden är förutom, Ekonomi och HR, värdegrundsfrågor och företagskulturer.

172883_104162602996307_3441625_o

Anders Strömsten, styrelseledamot är 53 år och bor i Trosa. Anders har drygt 25 års erfarenhet från IT-branschen både som egen företagare och ur ett styrelseperspektiv.  Anders är mycket målinriktad och har stort fokus på strategier och digitalisering. Anders kunskaper inom IT kommer vara oss väl till hands allt eftersom vi utvecklar våra digitala tjänster.

AS_101124_5