Kvalificerad redovisningskonsult med kontorsansvar sökes

JL Ekonomi är ett företag på tillväxt och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss uppskattas du för din kompetens och person som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med utveckling inom många nya branscher. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Vi vill att du ska må bra och satsar på aktiviteter som bidrar till god hälsa och arbetsglädje. Vi erbjuder dig friskvårdsbidrag, flexibel arbetstid, långsiktig utvecklings/utbildningsplan, samt regelbundna personalaktiviteter.

Hur ser din arbetsdag ut?

Rollen är till stor del operativ på så sätt att du som redovisningskonsult är högst delaktig i produktionen, både självständigt och i samarbete med dina kollegor i Stockholm och Västerås.  I kontorsansvaret  för Stockholmskontoret ingår att planera för att kontorets uppdrag sköts enligt det som är överenskommet med våra kunder, men även personalansvar och ansvar över framtida rekryteringar.

Vem trivs här?

Som kvalificerad redovisningskonsult med goda ledaregenskaper kommer du snabbt in i rollen. Vi tror att du har några års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete på byrå. Har du dessutom erfarenhet av VISMA och Fortnox och god kännedom inom olika branscher, kommer det att vara till din fördel. Goda språkkunskaper i svenska liksom Körkort B, är krav för tjänsten.

Vi fäster även stor vikt vid dina personliga egenskaper. Din serviceanda och goda förmåga att kommunicera är en naturlig del av ditt sätt att vara. Har du som person ett starkt affärsmannaskap, ett konsultativt arbetssätt och ett högt driv, kommer du att trivas på JL Ekonomi. Då rollen kräver ett stort ansvarstagande måste du som person kunna prioritera och ha en förmåga att möta olika människor och verksamheter. Det är en självklarhet att du tycker om kundkontakter och att du gillar att jobba i ett högt tempo under de perioder som krävs. Här kommer du att ingå i en arbetsgrupp som präglas av stor öppenhet och hög teamkänsla, där vikten av att hjälpa varandra för att nå målet väger tyngre än den individuella prestationen.

Intresserad?

Låter det som ett arbete som skulle passa dig? Skicka in din ansökan idag! Vi arbetar med löpande urval.  Kom ihåg att till din ansökan bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar om vad som lockar med tjänsten och varför just du är rätt person. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Ulrika Matsson på telefon 021-19 65 01.

Ansök här!