Samarbeta digitalt med din byrå

JL Online, automatisera företagets processer och digitalisera ekonomin i molnet. Välj vilka delar du vill göra själv och vilka delar vi ska göra åt dig. Allt tillgängligt via webbläsaren i mobilen, surfplattan eller datorn.

Leverantörsattest och avtalsbevakning
Få dina leverantörsfakturor levererade direkt till portalen, godkänn dom med ett knapptryck och vi ser till att den blir betald. Här kan du även scanna in och lagra dina avtal, med bevakningsfunktion som larmar när dina avtal håller på att löpa ut.

Ekonomisk översikt
Förvandlar din bokföring till snygga enkla visuella rapporter. Sök bland hundratals nyckeltal samt rapporter som är enkla att förstå och analysera

Kundreskontra
Skapa dina fakturor direkt i portalen, skicka sedan iväg dom med ett knapptryck till din kund, glöm kuvert och frimärke. Fakturorna bokförs automatiskt och vi slipper handlägga fakturorna = mindre redovisningskostnader för dig. Följ upp inbetalningar och påminn de kunder som inte betalar, samt många mer nyttiga funktioner!

Intresserad? Kontakta oss idag för mer information om våra tjänster och produkter!

Ekonomisk översikt