JL Nyhetsbrev

Vi lanserar nu JL Ekonominyheter. Med vårt nyhetsbrev håller du dig informerad om viktiga nyheter som påverkar företaget och ägaren. Det kan handla om nya skatteregler, ändrade bokföringsbestämmelser, nyheter på personalområdet och annat du som företagare kan ha nytta av. Vi kommer även via nyhetsbrevet att förmedla vad som händer inom vår egen organisation, JL Ekonomi.

Anmäl er till nyhetsbrevet här!

Detta år blir ett år med mycket förändring. Vi kommer satsa mer på digitala tjänster som ska förenkla din vardag som företagsledare. Alla tjänster kommer finnas samlade och lätt tillgängliga via vår ekonomiportal. Första tjänsten som lanseras blir vår nya rapporteringstjänst. Denna tjänst kommer fungera som ett komplement till din resultat- och balansrapport. Ni kommer enkelt via mobil, surfplatta eller dator få tillgång till Ert företags ekonomiska ställning på ett enkelt och överskådligt sätt. Det bästa av allt är att det inte kostar Er något extra!

Vi bjuder på en tjuvtitt redan nu, hälsningar Jireteg & Lindholm

devices